Stoffen


Welk materiaal voor je milieuvriendelijke tas?

Herbruikbare tassen zijn tegenwoordig echte communicatiemiddelen geworden. Of het nu gaat om een tote bag, boodschappentas, meshbag, groentetas, broodzak of zakje, kunnen die een zeer sterke reclamemedium zijn voor je merk. Wanneer ze gepersonaliseerd zijn met een originele en krachtig bedrukking, zal je merk aan zichtbaarheid winnen. Het gaat er dan om te weten welk model van tas te kiezen. Om te bepalen welke tas best bij jou past, moet er met bepaalde criteria rekening worden gehouden.

Bijvoorbeeld de keuze van het materiaal. Het is essentieel omdat het het doel van je gepersonaliseerde tas zal dienen. Daarom zal BeFre, op basis van het gebruik dat je ervan wenst te maken (bijvoorbeeld: boodschappentas, sporttas, rugzak, reistas, vouwtas, strandtas, enz.), je de tas aanbieden die aan je verwachtingen voldoet. Veel materialen zijn isolerend en hittebestendig, wat essentieel is voor het personaliseren van bepaalde tassen. Onze tote bags en milieuvriendelijke tassen zijn allemaal herbruikbaar en verkrijgbaar in verschillende materialen: biologisch of niet-biologisch katoen, jute, juka, geweven en niet-geweven polypropyleen (PP), gerecycleerd PET (RPET), polyester, biomaster, papier, vilt en andere biologisch afbreekbare materialen.

Op basis van je wensen of doelstellingen, kun je kiezen voor verschillende soorten herbruikbare tassen:

Tote bag

De afgelopen jaren zijn de tote bags erg populair geworden. Zeer praktisch en superlicht, het zijn inderdaad zeer trendy tassen. Die draag je perfect in de hand of op de schouder, met al je persoonlijke spullen erin. De tote bag is dus de ideale carryall.

BeFre biedt originele tote bags aan in verschillende materialen: de katoenen tote bag bijvoorbeeld. Zijn succes is te danken aan het feit dat het gemakkelijk aanpasbaar is dankzij zijn absorptievermogen. Het moet naar wens hergebruikt kunnen worden, dus hij moet bestendig zijn en van hoge kwaliteit. BeFre biedt verschillende soorten tassen of tote bags aan in biologisch of niet-biologisch katoen, van 50 tot 400 gr/m². Je grafische beelden kunnen erop bedrukt worden door middel van zeefdruk, digitaal printing, transfer of, zelfs ook, geborduurd worden.

Boodschappen tas

Ce sac sera votre allié dans tous les déplace

Deze tas is je beste partner in al je dagelijkse verplaatsingen. Bestendig dankzij zijn kwaliteit, herbruikbaar en licht, deze boodschappen tas biedt veel mogelijkheden aan. Het kan ook gepersonaliseerd worden en wordt dan een communicatiemiddel bij uitstek dat maximaal zichtbaarheid aan je merk kan geven.

Kraftpapierzak of papieren zak

Recycleerbaar, ecologisch, praktisch in het dagelijks leven, de papieren zak is een goedkoper alternatief. Het is biologisch afbreekbaar en vermindert daardoor zijn ecologische voetafdruk. Net als bij andere tassen is het mogelijk om een origineel product te verkrijgen met een specifieke bedrukking voor je merk.

Al deze modellen hebben het voordeel dat ze in alle materialen aanpasbaar zijn. Wij helpen je bij de keuze van het materiaal en de afwerking van je tas (afmetingen, naad, handgrepen…) die het best bij je merk en je markt passen.

Onze team stelt klanttevredenheid centraal door de topkwaliteit van de geleverde producten te garanderen.

Daarom worden we omringd door professionals met de beste opleiding op elk gebied: grafisch ontwerpers, modelbouwers, logistiek medewerkers… Hun professionele ervaring en knowhow zijn de garantie voor kwaliteit in alle fases van de productie.

Onze fabrieken in Europa en Azië respecteren alle geldende normen (BSCI, SMETA, enz.) en worden gecontroleerd door onafhankelijke bedrijven.